campanya aliments 12

Són 592 kilos els que s’han recollit aquest any a la Campanya del Banc d’Aliments, que tradicionalment realitza l’Escola des de fa uns anys. No em pogut superar el que es va recollir el curs passat però estem contents de la solidaritat que ha demostrat la comunitat educativa.
El Banc d’Aliments és una fundació independent i sense ànim de lucre, que té com a objectiu lluitar contra la fam d’aquí, i evitar que els aliments consumibles però no comercialitzables siguin destruïts i fer-los arribar a les persones més necessitades del nostre entorn immediat.

La campanya  d’aquest any per al dia Mundial de l’Alimentació l’hem pensat com una oportunitat per a conèixer les necessitats més properes i ser solidaris amb els que passen gana o malviuen a la nostra ciutat.
El  dia 15 d’octubre varem posar  en marxa la campanya amb unes xerrades que es van fer a l’escola gràcies a una voluntària del Banc d’aliments de Barcelona.
Cal destacar que els alumnes de l’ESO i una representació d’alumnes de Cicles Formatius han anat a treballar com a voluntaris al banc després de la Gran Recapta que es va organitzar l’últim cap de setmana de novembre. Tots, alumnes i professors, van treballar de valent fent classificació dels aliments. Tots estem molt satisfets de l’experiència viscuda.

FELICITATS a tots, realment una gran xifra en aquests moments de crisi!!!!