Serveis

Considerem l’espai de menjador un entorn d’aprenentatge i per aquest motiu s’hi treballa amb la mateixa línia pedagògica del centre, oferint des de un entorn distès i agradable el desenvolupament de l’autonomia, la higiene i els bons hàbits alimentaris. L’empresa és “Càtering Cantábrico, especialista en la gestió de centres educatius. El nostre menú és de càtering amb línia freda.”, elaborat pel nutricionista i adaptat a les necessitats de l’alumnat del nostre centre, oferint menús sense lactosa, sense gluten, dieta específica. Oferim aquest servei de dilluns a dijous. L’alumnat desprès de dinar disposa d’una estona d’esbarjo abans de tornar a classe.

Les activitats extraescolars són un complement de l’educació de l’escola.

A les activitats extraescolars hi té accés tot l’alumnat.  Els grups es formen a partir d’un mínim de demanda.

Estan coordinades per una empresa externa especialitzada en l’educació del lleure.

Aquestes activitats fomenten el creixement personal, les relacions interpersonals i augmenten la motivació dels alumnes. Són un espai idoni per treballar valors com el respecte, l’autonomia, el compromís i el treball en equip.  

L’Escola Sopeña Barcelona ofereix la possibilitat de gaudir de les seves instal·lacions amb l’opció de llogar aules, sales d’informàtica i el saló d’actes.

L’AMPA, conjuntament amb la direcció de l’ ESCOLA i amb l’aprovació del Consell Escolar, ofereix un Projecte de Reutilització de Llibres de text i lectures.

La nostra escola NO utilitza uniforme diari. S’utilitza roba esportiva a l’assignatura d’educació física (secundària) i per qualsevol sortida fora del centre (tots els alumnes).
Podeu comprar la roba esportiva a la secretaria de l’escola.

L’escola ofereix a l’alumnat la possibilitat de disposar d’un armariet per deixar els efectes personals durant el curs acadèmic. Per sol·licitar-la us heu de adreçar a la secretaria de l’escola.