Acció social i pastoral

TEIXINT XARXES

Lema curs 2023-2024

A l’escola SOPEÑA entenem que el fet de ser una escola cristiana no vol dir ser només una escola per a cristians/es, sinó que sigui oberta a tothom, independentment de la seva confessió religiosa o no creença, que treballi per la solidaritat, la pau, els drets humans, la justícia i la sostenibilitat, uns valors compartits que veiem assumits en la vida i la paraula de Jesús. Volem ajudar a créixer persones lliures i solidàries, obertes i receptives.

Per això al llarg del curs, treballem  amb l’alumnat els nostres valors i les seves dimensions Interior, Emocional, Vocacional, Social  i Espiritual.  

A més els acompanyen en les diferents activitats voluntàries per a tothom que vulgui aprofundir-ne més.

Activitats voluntàries i nivells per als quals s’ofereixen:

  • Voluntariat i Acció Social: Tots els nivells                            Descoberta del sentit del voluntariat, col·laboracions amb ONG i fundacions de Barcelona i campanyes a l’escola.
  • Sensibilització i campanyes: Tots els nivells
    Apropament de les realitats que es viuen als projectes de l’Escola. Coneixement d’altres realitats del nostre món a partir de xerrades, visites a ONG’s…
  • Reflexió per nivells:  fem convivències i tallers d’interioritat i treballem els temps litúrgics, Nadal, Setmana Santa entre d’altres