ESO

Creixement, formació i convivència

És el moment de consolidar la personalitat i crear bases fermes per al futur, es el moment de la tria i el descobriment de les seves vocacions

Oferim una educació integral. Atenem la diversitat i acompanyem a l’alumnat en el seu procés d’aprenentatge acadèmic i personal. 

Com treballem

Què fem?

Com ho fem?

Programa i projectes

Equip docent

Format per un/a tutor/a a cada grup classe i pel professorat especialista de cada matèria. L’equip docent de secundària té el suport de l’orientadora pedagògica.

Professor

Aleix R. Tutor

Aleix R.

Professor | Tutor

Bárbara G. Cap d'estudis ESO

Bárbara G.

Cap d’estudis | Professora

Inma F. Professora

Inma F.

Professora

J. Antonio B. Professor i Responsable TIC

J. Antonio B.

Professor

Jordi H. Tutor

Jordi H.

Professor

Laura M. Professora

Laura M.

Professora | Tutora

M. Lluïsa T. Professora

M. Lluïsa T

Professora

Mónica Tinoco. tutora 3 ESO

Mónica T.

Professora

Nana C. Tutora

Nana C.

Professora | Tutora

Pilar P. Tutora, orientadora i cap departament llengua

Pilar P.

Professora | Orientadora | Tutora

Silvia M.

Professora

Jo recomanaria aquesta escola perquè som una família. Els profes estan en tot moment ajudant si no entenem alguna cosa. Sempre estan de bon humor i ens animen a poder aconseguir el que volem. Sopeña Barcelona és el millor institut perquè tots els companys ens respectem i ens ho passem molt bé tots junts. És un plaer venir a estudiar aquí perquè em sento acollida i sempre amb un gran somriure a la cara.
Lucia de Sola Ferré . 1ESO
Lucia de Sola Ferré
Alumna 1er d'ESO
Recomanaria l’Escola Sopeña Barcelona perquè és una escola on s’escolta, s’ajuda, es respecta i s’ensenya. Vaig matricular a la meva filla a 1er de la ESO (segueix a l’escola cursant cicles formatius) i no vaig tenir cap dubte en matricular també al meu fill 2 anys després.
Mayte Rufas, mare de l’ESO
Mayte Rufas
Mare de l’ESO
Divuit anys després d’haver format part com a alumna de la Fundació Dolores Sopeña, encara guardo el record dels i les grans professionals que hi formen part. El meu camí en aquesta família va ser com el de tota adolescent, amb alts i baixos constants. Tanmateix, reconec que, tenir al costat gent amb expertesa i centrats en la motivació i acompanyament constant, em va ajudar a créixer i cercar el millor de mi. La seva formació ha impulsat la meva, convertint-me avui en dia en una docent amb vocació.
Irene Acevedo
Irene Acevedo
Ex alumna