Campanya de donació de sang

noticia_19-05-04

Al llarg dels passats 10 dies l'alumnat de 3r d'ESO van estar preparant tota la logística necessària per dur a terme la donació de sang a l'escola aquest passat dimarts. Tanmateix, l'alumnat de Cicles Formatius també va col·laborar-hi donant xerrades als diferents grups de la ESO, tot explicant el funcionament.

D'aquesta manera, dimarts l'escola lluïa un aspecte diferent, globus vermells i blancs decoraven l'entrada principal així com les escales que donaven al taller d'Emergències Sanitàries, lloc on es duia a terme la donació.

Un equip de persones del Banc de Sang i Teixits i un gran nombre d'alumnes de Cicles i 3r d'ESO van ser els principals artífex de l'èxit de la campanya, amb uns resultats boníssims: 63 persones es van oferir, 49 van poder donar, 27 de les quals han estat noves donacions.

Periodistes de Sants 3 Ràdio van enregistrar l'esdeveniment, entrevistant alguns dels alumnes que col·laboraven en el bon funcionament de l'activitat.

Volem agrair l'equip del Bac de Sang i Teixits així com a tot l'alumnat de Cicles i de 3 d'ESO que van permetre que la jornada de donació de sang fos un èxit. Moltes gràcies!