Campanya solidària 2014

noticia1-4-14-carpa

Enguany encetem la campanya solidària destinadad a finançar dos projectes, un d'ells per atendre i educar 752 nens i joves de diferents comunitats rurals i barriades a Santiago de Cuba on treballa OSCUS i la resta dels diners serà lliurat a CÀRITAS a la parròquia de Santa Tecla on s'atenen famílies amb dificultats afectades per la crisi. 
El dia 2 d'abril  es cel·lebrarà el Dia del Bocata i es muntarà la Carpa solidària a la Rambla Brasil i el dia 10 d'abril tindrà lloc el Mercat solidari.


2 de abril – Dia del Bocata i Carpa a la Rambla Brasil
 
Si voleu col · laborar podeu aportar embotits o formatge per preparar els entrepans que es vendran a l'escola a l'hora del descans tant al matí com a la tarda . La venda dels tiquets ( entrepà i beguda : 2 €) es faran durant aquesta setmana . Esperem les aportacions d'embotits i formatge durant els pròxims dies i sempre abans del dimecres 2 .
 
Els alumnes de Cicles Formatius i PQPI s'encarregaran de la instal · lació d'una carpa a la Rambla Brasil i Violant d' Hongria , per informar el barri i recollir les aportacions dels veïns a canvi de serveis com , manicura , prendre la pressió arterial , etc … Us hi esperem ! .
 
10 abril – Mercat solidari a l'escola
 
El dijous 10 obrirem un " mercat solidari " amb aquells objectes , roba , llibres , etc que podeu aportar gratuïtament ( coses que poden ser d'interès per a altres però que nosaltres no utilitzem ) . Aquest dia s'exposaran perquè les persones que estiguin interessades les puguin comprar per un preu simbòlic . Els objectes que vulgueu aportar es poden portar a l'escola a partir d'aquesta setmana i deixar-les en informació.