Campanya solidària

jornadasolidaria2013-01

L’equip de pastoral volem donar gràcies a tots els que han sumat esforços perquè a Cuba una altre realitat sigui possible. Som conscients de la dificultat que representa a moltes persones col·laborar en campanyes, buscar temps o  aportar diners  quan la situació que estem vivint en el nostre entorn tampoc és fàcil. Tot i així tots els alumnes i professors ens hem implicat en aquesta campanya aportant temps i recursos. En total, s'han recollit 1095€!

Cada any organitzem tres events solidaris entorn a un projecte d’un centre Oscus a Sudamèrica, o a altres països amb una necessitat concreta (Xile després del terratrèmol farà 3 anys).

El primer és la Campanya del bocata. Passem per les aules de l’ESO, Cicles Formatius, PQPI i alumnes de preparació de la prova d'accés a CF per motivar sobre les necessitats del joves a Cuba. La  col·laboració pot ser portar embotit, comprar el tiquets o bé les dues coses.

El segon és organitzat per cicles i  es tracta de muntar una Carpa solidària  a la Rambla Brasil. Sí, una carpa molt visible pels vianants. Durant  tot el dia hi ha alumnes i professorat: un grup d’alumnes munta la carpa, després alumnes de perruqueria ofereixen pintar ungles, alumnes de cures auxiliars d'infermeria ofereixen prendre la pressió arterial i altres donen informació sobre el Projecte de capacitació a Cuba. La gent col·labora i dóna diners per a aquest projecte.

Aquí podeu veure un "Time Lapse" muntat per alumnes i professors del Cicle de laboratori d'imatge sobre aquests dos esdeveniments.

{youtube}mtpBCNzu_is|570|350|1{/youtube}

I per últim, organitzem un Mercat solidari. Amb moltíssim objectes portats per alumnes i professors, i que es venen a un preu simbòlic de 0’5,1,2 i 3 euros . Aquest any va ser un èxit.

GRÀCIES PER LA COL·LABORACIÓ DE TOTS!!!