Carnestoltes 2019

[widgetkit id=97]

Aquesta setmana ha estat plena de preparatius per celebrar el Carnestoltes. Tots els grups dels diferents cursos han preparat les seves disfresses i s'ha viscut un ambient a l'escola molt festiu.

A l'ESO, cada grup ha escollit una pel·lícula o sèrie dins la temàtica cinema i s'han hagut de preparar les disfresses així com una coreografia o representació d'una escena. Durant la setmana no han faltat les ganes per preparar-ho tot i que dijous, dia de la presentació, tot sortís fantàsticament bé al teatre. I així ha estat, la celebració va ser molt divertida. Felicitats a tots vosaltres que ho heu fet possible!

D'altra banda, els i les alumnes de Cicles Formatius han preparat també la celebració però amb una dinàmica diferent. Cadascun dels grups ha pensat un tema sobre el qual disfressar-se però no han fet cap representació teatral. S'ha fet una posada en comú entre tots els grups al pati de l'escola i s'ha servit un pica-pica acompanyat de música per celebrar-ho. Han estat unes hores de diversió i acompanyament.