Carta de mobilitat Erasmus+

La nostra escola té la carta Erasmus aprovada per al període 2021-2027, mitjançant la qual accepta els principis d'excel•lència per a la mobilitat d'estudiants i professors. Les beques ERASMUS permeten als estudiants i nous titulats qui hi estiguin interessats realitzar una part del seu currículum acadèmic a l'estranger, incloses les pràctiques en empreses de la EU gràcies a la xarxa d'empreses col•laboradores del nostre centre

Els alumnes realitzen pràctiques en empreses europees per un període de 3 mesos  d'acord amb el seu perfil professional i a la tornada la seva estada és reconeguda en el seu expedient acadèmic amb un valor de 22 crèdits ECTS, corresponents al mòdul de Formació en Centres de Treball.

L’obtenció d’una Carta Erasmus d’Educació Superior (ECHE) és un requisit previ que s’ha de complir totes les institucions d’educació superior establertes en un país del programa que hauria de participar en un projecte de mobilitat d’educació superior com a institució d’educació superior individual o com a membre d’un consorci nacional de mobilitat.

Cada any, per mitjà de la seva Agència Executiva en l’àmbit Educatiu, Audiovisual i Cultural, la Comissió Europea publica una convocatòria de propostes específiques per a establir les condicions detallades i els criteris de qualitat aplicables a la concessió d’una ECHE.
 
A la pàgina web d’Erasmus + es publicarà els números dels títols de la Carta amb l’objecte de fer més visibles per a empreses d’Europa les fonts de treballadors en pràctiques que procedeixen d’una organització amb antecedents d’alta qualitat.