Celebració del Nadal

[widgetkit id=95]

Ahir vam tancar el 2018 amb una celebració de Nadal molt especial. A primera hora del matí els i les alumnes de Cicles Formatius ide la ESO van fer una activitat de Pastoral on es van treballar tres valors vinculats al Nadal: escoltar, esperança i tendresa. A partir d'unes dinàmiques molt divertides, vam poder expressar-nos i escoltar-nos interiorment i gaudir d'una posada en comú amb la metàfora de les pastilles ('escuchabien'), les gotes ('esperativ') i les tirites ('ternuril').

Acte seguit es va dur a terme un pica-pica per classes, allà alumnes i professors/es van poder compartir emocions, missatges, experiències i gaudir d'un ambient lúdic de celebració.

Finalment, al saló d'actes alguns alumnes que havíen preparat alguna obra, ball o coreografia van poder mostrar-la a la resta de companys, donant per acabat l'acte de celebració amb l'esperadíssim i sempre present vídeo de Nadal dels professors/es i PAS que tant agrada als alumnes.

Moltes gràcies a totes i tots per participar-hi i per gaudir un any més del comiat de Nadal. Bones festes i feliç entrada al 2019!