Celebrem el dia de la nostra fundadora

[widgetkit id=96]

Aquest divendres es va realitzar la celebració de la nostra fundadora, Dolores Rodriguez Sopeña. Com sempre, una jornada lúdica plena d'activitats i sorpreses per a alumnes, personal docent i de PAS. El dia començava a les 9h del matí amb una gymkhana de proves on els estudiants competien per equips. Totes aquestes proves tenien relació amb programes emesos per televisió, de manera que els i les alumnes van haver d'improvitzar i actuar com a La voz, Tu cara me suena, Masterchef, El precio justo, Maestros de la costura, Fama a bailar, Humor amarillo, Desafía tu mente, Patata caliente (Grand Prix) i Pasapalabra.

Acte seguit, cap a quarts de dotze, es va realitzar una 'xocolatada' popular entre tots els membres de l'escola, un esmorzar de germanor que servia per carregar piles per a la darrera activitat del dia.

El saló d'actes va ser l'escenari de la prova final: Ahora caigo Sopeña. Un membre de cada classe i/o grup de Cicles Formatius va pujar a l'escenari per sorteig i allà es va decidir qui seria el concursant principal que havia de derrotar els seus oponents i que seria el representant de cada una de les classes. El premi consistia en anar sumant minuts de pati per a tot el grup. L 'Andrea -de 1r de Documentació Sanitària- va ser la guanyadora en derrotar la Paula, de 4t d'ESO. El grup de 1r de Docu, doncs, va guanyar 23 minuts de pati.

Finalment, es va celebrar una Eucaristia i dinar de germanor. Un cop alumnes ja marxaven de cap de setmana, tot el personal docent i de PAS de l'escola, juntament amb alguns alumnes representants de cada classe i grup de CF a qui se'ls havia convidat a participar-hi, van dur a terme aquesta Eucaristia tot recordant DRS i amb un posterior dinar que permetia compartir experiències entre tots i que donava per finalitzada aquesta celebració. Un cop més, espectacular i molt emocionant!

Moltes gràcies a totes i tots per participar-hi! Sopeña crece contigo!