Centenari de la mort de Dolores Sopeña, una celebració especial

[widgetkit id=87]
Divendres vam viure un dels dies més especials amb motiu de la celebració del dia de la nostra fundadora Dolores Sopeña. Aquest any, a més, celebràvem el centenari de la seva mort en una jornada lúdica compartida entre docents i alumnes de tota l'escola i gaudint de la presència de la catequista Beatriz Domínguez.

El dia va començar amb una gimcana amb un total de 9 proves repartides per aules i espais de tot el centre. Durant aquestes proves els i les participants van haver de ballar, cantar, respondre preguntes sobre la vida de Dolores Sopeña, entre moltes altres coses.
 
Un cop finalitzada la gimcana vam gaudir d'una xocolatada al pati de l'escola per agafar forces i encarar el concurs que ens esperava.
Aquesta segona activitat, presentada per professors i professores, consistia en una concurs on els i les alumnes van poder demostrar els seus coneixements sobre la nostra fundadora i altres temes generals a través de Kahoot, una plataforma online de preguntes i respostes. Durant l'emissió del concurs els professors i professores van sorprendre l'alumnat amb una obra de teatre que representava la vida de Dolores Sopeña i les seves companyes fa 140 anys. Va ser una interpretació divertidíssima que va fer riure a tothom!
 
Per concloure aquest gran dia del centenari de la nostra fundadora, l'equip de Pastoral va organitzar una Eucaristia on també van estar presents alguns alumnes de cadascun dels cursos de la ESO i Cicles Formatius. Finalment, vam acabar la celebració amb un dinar compartit entre tots i totes!