Començament de les Pràctiques als PQPI

noticia-pqpi1

Durant els mesos de febrer i març, els alumnes dels diferents PQPI hem anat començant les nostres pràctiques en empreses.

Abans d’iniciar-les estàvem una mica nerviosos, però a poc a poc ens hem anat tranquil·litzant i, tot i que portem pocs dies, en general, la primera impressió ha estat positiva.

Els alumnes d’administració opinen: aquests primers dies han estat entretinguts, malgrat que abans de començar les pràctiques teníem una mica de por per veure com ens en sortiríem. Estem contents amb l’empresa que ens ha tocat; les persones de l’empresa ens ajuden en tot el que necessitem. La veritat és que ens sentim bé i la feina ens agrada, tot i que desitgem fer cada vegada coses diferents.

Les alumnes de perruqueria opinen: els primers dies han estat de molt neguit, no sabíem on eren les coses, teníem una mica de vergonya; però ara ja ens hem anat acostumant. Les perruqueries on fem les pràctiques estan molt bé, i les encarregades i les companyes ens ajuden sempre. Ara ja ens hem acostumat i esperem poder fer moltes altres coses diferents d’aquí en endavant.

Els alumnes d’electrotècnia opinen: a l’inici estàvem una mica nerviosos, però a poc a poc ens hem anat tranquil·litzant. Per ara, la feina és intensa; hi ha dies que acabem molt cansats. D'aquí al final, esperem poder realitzar més coses diferents. Alguns ja hem començat a fer instal·lacions, i d'altres encara ens estem familiaritzant amb els materials. Els encarregats i els companys són correctes i ens ajuden.