Condicions d’us del formulari de contacte

INFORMACIÓ BÀSICA DE PROTECCIÓ DE DADES
 
En compliment del deure d'informar els interessats de les circumstàncies i condicions del tractament de les seves dades i dels drets que l'assisteixen, posem a la seva disposició la següent informació.
 
Responsable del tractament
 
Fundació Dolores Sopeña – Barcelona
 
Finalitat del tractament de les seves dades
 
Gestionar i respondre la seva consulta.
 
Contacte del delegat de protecció de dades
 
dpo@grupolae.net
 
Conservació de les dades
 
Les dades es conserven el temps estrictament necessari per a la relació i el que li és exigible legalment, sent destruïts posteriorment mitjançant els processos assegurances de l'organització.
Legitimació per al tractament: El consentiment exprés de l'usuari a més de l'Interès legítim del responsable del tractament per a donar resposta a la sol·licitud d'informació.
 
Destinataris de les seves dades personals
 
No es preveuen cessions de dades excepte en aquells casos en què hi hagi una obligació legal. No hi ha previsió de transferències de dades internacionals.
 
Els seus drets
 
Pot revocar el consentiment i exercir els seus drets a accedir, rectificar, oposar-se, limitar, portar i suprimir les dades, escrivint a Fundació Dolores Sopeña – Barcelona, ​​al Carrer D Violant d'Hongria Reina d'Aragon, 39 -49, 08028 Barcelona a més d'acudir a l'autoritat de control competent (AEPD).