Jornada de convivències a l’ESO

[widgetkit id=82]

El passat dimarts 24 d’octubre vam fer les convivències amb tots els alumnes de la ESO. Aquesta sortida, de caire educatiu i lúdic, consistia en realitzar diverses activitats, com ara dinàmiques de coneixença (caixa sorpresa), exercicis de reflexió (autoretrat) o activitats i jocs educatius (joc del telèfon). En alguns casos vam separar les dinàmiques per cursos mentre que en d’altres es van fer parelles. És el cas de la Tutoria entre iguals, on s’emparellaven alumnes de 1r i 3r i alumnes d 2n i 4t de la ESO.

  Aquest projecte pretén que els alumnes més grans (3r i 4t d’ESO) tutoritzin al llarg de tot el curs alumnes de 1r i 2n. En aquesta relació, els més petits es podran ajudar d’aquests ‘tutors’ companys per poder avançar en aquesta etapa de la ESO. De la mateixa manera, els més grans adquireixen compromís i responsabilitat per ajudar-los en qualsevol cosa que puguin necessitar.

Finalment, vam acabar les convivències ajuntant tots els grups a una capella i signant oralment un compromís respecte el projecte de Tutoria entre iguals.

Va ser una jornada dinàmica i divertida i on tots els alumnes i professors van gaudir conjuntament d’una de les sortides més enriquidores del curs.