Emprenedoria a 3r d’ESO

noticia-3-7-14

Aquest crèdit optatiu s’anomena “emprenedoria” i ho fem part de la classe de 3r d’ESO. Consisteix en aprendre a trobar solucions a partir d’un problema. Mitjançant aquest crèdit hem aprés que és tenir una actitud “emprenedora”. També hem aprés tècniques que es fan a les empreses, que consisteixen en treure el màxim d’idees possibles en un grup de persones, com per exemple “Scamper”., ‘’Brainstorming’’ o ‘’Brainwriter’’.

Nosaltres opinem que es un crèdit interesant en el que es pot aprendre moltes coses, envers al futur.  Tècniques i aprenentatges que probablement ens puguin servir o fer falta.

Aquesta optativa es fa dos dies a la setmana. Uns aprenentatges junt amb unes activitats  que ens ofereixen per una part, entreteniment, però per una altre part, molt ensenyament. Associar el treball amb l’entreteniment ha sigut una manera per conèixer noves tècniques i conèixer nous coneixement molt útils.

El que hem aprés es molt útil de cara a tenir un bon futur laboral, ja què hem tractat temes com són: la iniciativa, la creativitat i el no rendir-se; que són punts importants a l’hora de desenvolupar un negoci.

Pensem que aquesta classe es tindria que donar a més hores donada la seva utilitat.