Jornada de convivències a Cicles Formatius

[widgetkit id=85]

Després d’uns dos mesos des de l’inici de curs, durant les dues darreres setmanes, a l’escola hem realitzat les “convivències” amb tots els grups de Cicles Formatius. A cada grup, les classes s’han substituït, durant un dia, per dinàmiques de caire educatiu i lúdic, incloent activitats per conèixer-se més, exercicis de reflexió i jocs.

La jornada de convivències té com a principals objectius treballar i fomentar el bon clima d’aula i compartir experiències entre alumnes i docents per tal de conèixer-nos més. Aquest any, ens hem centrat també en treballar el valor de la promoció, un dels sis valors de la Fundació Dolores Sopeña. Totes les dinàmiques es realitzen en un ambient distès i agradable, aconseguint que l’alumnat passi una bona estona, sent aquest últim un altre dels objectius de les convivències.   

Una jornada diferent i una experiència enriquidora per “fer una parada”, reflexionar, compartir, i agafar forces per continuar el curs renovades i coneixent més sobre les persones que ens envolten i amb qui compartim gran part del nostre dia a dia.

Donem les gràcies a l’equip de Pastoral de l’escola per preparar i dinamitzar totes les activitats!