Jornada de portes obertes ESO

[widgetkit id=98]

Com cada any, les portes obertes ens permeten donar a conèixer la nostra escola, la manera com fem les coses i apropar-nos una mica més a totes aquelles famílies interessades en formar part del nostre projecte.

Enguany es van celebrar el passat dissabte dia 9 de març, en una jornada matinal plena de sorpreses. Es van separar pares i mares i fills i filles de manera que la directora i cap d'estudis de l'escola van informar, per una banda, a pares i mares sobre la nostra visió, missió i valors, juntament amb els espais de l'escola.

Per l'altra, els nois i noies que van acompanyar-los van gaudir d'un 'tour' per l'escola molt més lúdic: alguns alumn@es dels quatre cursos de la ESO que es van oferir per col·laborar, van dur a terme una dinàmica relacional on van jugar al bingo. Acte seguit, van informar sobre les activitats, formes de treball, patis, etc. als nouvinguts.

Distesament i amb un clima de germanor visible, els nostres alumnes van presentar els espais de l'escola d'una manera molt original i dinàmica, a través d'una gymkhana.  Els nouvinguts van haver de resoldre un seguit de pistes distribuides pels espais per poder accedir a la següent aula o planta de l'edifici. Va ser una activitat molt divertida!

Finalment, el personal de l'escola i famílies assistents van poder gaudir d'un pica-pica que va servir per concloure aquesta jornada de portes obertes.

Volem donar les gràcies a totes les famílies que van assistir-hi així com als alumnes que van col·laborar perquè tot sortís fantàsticament bé.