Jornades culturals a Cicles Formatius

[widgetkit id=91]

Un any més, tots els grups de Cicles Formatius han participat en diferents activitats emmarcades dins les “Jornades Culturals” de l’escola. Dilluns vam fer una taula rodona amb ex-alumnes i dimarts vam realitzar un cinefòrum del documental “Veus contra l’estigma”, tenint la sort de comptar amb la participació dels directors Marta Espar i Marc Parramon, els quals van enriquir el debat sobre la salut mental i els prejudicis que existeixen al seu voltant. 

Dimecres vam rebre la xerrada de sensibilització de l’Institut Guttmann dins la seva Campanya de prevenció de lesions medul·lars i cerebrals “Game Over”, amb el testimoni d’en Juan Carlos, qui va compartir la seva història de lluita i superació.

La setmana ha estat també acompanyada de diferents tallers que vam realitzar dijous, incloent un taller d’introducció a l’autodefensa feminista, un taller de noves masculinitats, una classe de zumba i una lligueta de futbol.

Ha estat una setmana molt activa i profitosa i esperem amb ganes la xerrada d’Alcohòlics Anònims que tindrà lloc el proper divendres 27 d’abril.