Oscus farà un documental sobre Agenda 21

Aquesta setmana, un grup de 8 alumnes del Cicle de Laboratori d’Imatge estan destinant els seus esforços d’una part del crèdit de síntesi en un rodatge amb coproducció de l’Escola Oscus amb Agenda 21, que ha confiat a la nostra escola la realització del documental. Concretament es tracta d’Alexandra Oprita, Andrea Moreno, Andrea Rubio y Melania Puig del grup de matí; i Javier Saiz, Gustavo Vargas, Miranda Taulé y Marc Arroyo en el grup de la tarda.

 

La intenció és realitzar un documental en el que es mostrin les activitats i els assoliments que aquestes iniciatives que Agenda 21 està portant a terme des de fa anys, i que tenen una influència decisiva en els escolars de la nostra ciutat.El documental es roda amb vuit centres, a part de l’Escola Oscus: Espai Erasme Janer, Escola Sant Joan Baptista, Institut Pau Claris, Escola de mitjans Audiovisuals (EMAV), EBM La Mar, Escola Pia Sant Antoni, Escola Drassanes i Escola Baixeras.

Javier Saiz, estudiant de Laboratori d’Imatge i involucrat en aquest ambiciós projecte, ens comenta: “Es una bona forma d’aprendre per a iniciar-se en el món del rodatge: saber el funcionament de les càmeres, il.luminar correctament…aquí hem de tenir en compte que no estem il.luminant o enquadrant imatges estàtiques, sinó que es tracta de espais en moviment. També és una forma de començar-nos a involucrar en l’àmbit laboral amb la tasca en equip, donat que hem hagut de combinar la feina de quatre alumnes de matí amb quatre de tarda en perfecta concordança. Estem fent un projecte únic, i això s’ha de plantejar des del primer moment”.

El rodatge es finalitzarà la propera setmana, a on passarà a la fase de postproducció, que portarà a terme l’alumne de Laboratori d’Imatge Marc Arroyo, supervisat per Pablo Rogero, Marc Mallol i Lluís Grifé. Tots quatre també conformen l’equip de direcció de fotografia del projecte.