Participació al campionat d’FP de Catalunya Catskills

noticia20-5-14-1

La Direcció General de Formació Professional del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya organitza el Campionat de Catalunya de Formació Professional CATSKILLS, que té com a objectiu principal seleccionar l’alumnat de Formació Professional que representarà la Comunitat de Catalunya en el campionat estatal de Formació Professional Worldskills Spain 2015 que tindrà lloc a principis del 2015 a Madrid.

Els nostres alumnes Jordi Artero i Abel Chías de 2n d'Instal·lacions elèctriques i automàtiques representaran a la nostra escola i participen dins de l'apartat d'Instal·lacions elèctriques que patrocina Scheinder.

Igualment, i com a objectiu general, aquest esdeveniment vol ser un acte de promoció de la Formació Professional. És per això que la participació dels alumnes en una competició com CATSKILLS pot suposar per a ells una motivació extra dins dels seus estudis, així com una experiència que sens dubte serà inoblidable; al mateix temps, l'escola un intercanvi d’experiències del tot profitós.

Molts ànims i molta sort!