Projectes de química a l’ESO

ESOquimica

A tercer d'ESO hem fet diversos treballs sobre la taula periòdica; un parxís normal i corrent però amb preguntes per endevinar el element. Una oca però amb tota la taula periòdica. Les Happy cards que es un joc inventat per nosaltres, són cartes amb el nom del element el seu símbol i un dibuix relacionat amb el element. Una activitat interactiva que vam buscar per internet per poder fer com un "examen" per saber si et saps la taula i una diana que si tu llences i encertes a un numero et preguntarem un element i tu tindràs que dir el símbol. altres companys de classe van fer un pastis amb la forma de la taula periòdica amb les seus grups i períodes marcats.

Altres grups van fer Cupckes amb el elements més importants i coneguts, altres companys van fer un mural amb codis QR, altres van fer una muntanya de cartutxos de cafe reciclats amb els elements de la taula periòdica, altres van fer una ruleta, altres…
Els nostres jocs ens han ajudat a estudiar i aprendre i creiem que es una bona manera de divertir-nos estudiant a la vegada. El treball en equip ha sigut el més important en el nostre treball, la coordinació i les ganes de fer-ho. Ha sigut una experiència molt divertida i a la vegada cansada i amb molt esforç.
 
Si voleu veure més imatges dels projectes:
 
https://picasaweb.google.com/104193719970848271189/ProjectesQuimicaESO