Pujada a Montserrat

[widgetkit id=93]

Tota l'escola vam celebrar amb una pujada a la muntanya i al Monestir de Montserrat la clausura del I Any Centenari de la mort de la nostra fundadora, Dolors Sopeña.
 
Aquest acte festiu es va concebre com un espai per compartir esforç i amistat. Un temps per créixer fent el camí i un moment per experimentar l'intercanvi, l'acceptació, el diàleg i l'entesa, dins el concepte de formació integral, que és el segell dels centres de la Fundació Dolors Sopeña.

Amb un recorregut de gairebé cinc quilòmetres de escarpada pujada, els més de 320 caminants, van gaudir de la natura amb diverses sorpreses i activitats. A l'esplanada del Monestir van realitzar diverses dinàmiques de grup, d'identificació de la Família Sopeña, de solidaritat i de fraternitat.
 
Un dels moments compartits més emocionants va tenir lloc a la mateixa Basílica, amb la interpretació del Virolai (himne dedicat a la Mare de Déu de Monserrat que, amb el pas del temps s'ha convertit en un símbol espiritual del poble català), interpretat per la Escolania de Montserrat, un dels cors de nens més antics d'Europa.