Sortides i activitats dels Cicles formatius sanitaris

sanitari21-03-14

Els grups d’Auxiliar d’infermeria i de Documentació Sanitària de la tarda hem fet tot un seguit de sortides i activitats per complementar els coneixements  i poder compartir experiències junts.

Fem una pinzellada de cadascuna:

– Sortida CosmoCaixa: Va ser la primera sortida conjunta de tots els grups de la tarda, amb l’objectiu principal de poder coneixents i interrelacionar amb els altres grups. Es va aprofitar per visitar l’exposició temporal microvida. 

 

–  Vàrem col·laborar amb el Banc d’aliments, amb la recollida de pasta i llegums des de l’escola i desprès es va poder ajudar en l’empaquetatge dels aliments recollits al gran recapte a la nau que la ONG té a la Zona Franca. Va ser una experiència molt enriquidora i molt ben valorada pels alumnes.

– Com cada any hem tingut la visita de l’equip de la Marató, que ens han explicat les malalties neurodegeneratives. Enguany hem col·laborat a més, en la campanya origami proposada per la Mútua General de Catalunya, fent grues de paper que s’han transformat en diners per la Marató.