Propera trobada de laics i catequistes Sopeña

d73a550b-0a1e-44d3-9bab-dcdd1d6fa468-1

 

Treballadors i col·laboradors de la Fundació Dolores Sopeña, als nostres nou Centres, i Catequistes Sopeña de sis comunitats autònomes d’Espanya, ens reunirem aquest proper divendres a Barcelona.

 

Amb l’objectiu de fomentar el creixement integral de persones joves i adultes i promoure la fraternitat al nostre voltant per construir cada dia una societat més justa, que és precisament la nostra missió.

 

En aquesta ocasió, i després de la pausa que va suposar la pandèmia, reprenem la nostra TROBADA DE LAICS I CATEQUISTES SOPEÑA, en aquest cas la seva XXXIII edició sota el lema “Una missió: dues vocacions”.

Aquesta cita ens conduirà pels llocs emblemàtics i significatius en la vida i la tasca de Dolores Sopeña a Catalunya.

La nostra fundadora va arribar a Barcelona el 1905 amb la clara intenció d’expandir la seva obra, com ho va ser el seu propòsit al llarg de tota la seva vida.

Un cop inaugurat el Centre d’Instrucció del barri de Sants de Barcelona el 1906, va viatjar amb un grup nombrós de treballadors fins a Montserrat per conèixer el Monestir i el seu entorn. També va visitar posteriorment Manresa, un lloc que també explorarem aquest cap de setmana, ja que era especialment car a Dolores.

Aquesta cadena de fets és el que estem cercant com a font d’inspiració per a la nostra tasca quotidiana als Centres Sopeña.

Ens reunirem més de 150 persones, amb l’objectiu de consolidar la col·laboració en equip, la xarxa i el sentiment d’afiliació.

 

 

Els resultats d’aquesta trobada fraterna els compartirem aviat. Podeu seguir-nos a través dels nostres perfils institucionals a les xarxes socials i en el nostre lloc web.