Avui, com cada any, celebrem una jornada especial, una festa que ressona en cada centre Sopeña d’arreu del món. Estem convençuts que és una ocasió per commemorar, recordar i, sobretot, per agrair.
Avui, tota la comunitat educativa de l’escola ens reunim per recordar d’una forma festiva a la fundadora Dolores Rodríguez Sopeña.
Celebrarem la jornada, d’una forma divertida amb la tradicional xocolatada, amb jocs i activitats que ens aproparan a la vida i obra de la fundadora. A través d’un concurs, un kahoot , podrem viatjar per les diferents etapes de la seva historia, descobrint els moments fonamentals que van marcar el seu camí a la creació de la Fundació Dolores Sopeña.

Ella es va centrar a dignificar la vida dels homes i a les dones del seu temps, fent de la formació i l’educació, una oportunitat per superar-se. Dolores Sopeña va crear una obra que es caracteritza per la calidesa, la solidaritat, la dedicació i el seu compromís per un món més just.
A través de les seves accions, va deixar una empremta que encara ara ens guia cada dia.

Després d’aquestes activitats lúdiques, a l’escola Sopeña Barcelona farem una  celebració de l’Eucaristia d’acció de gràcies, que ja és una tradició en la jornada en que es celebrem a DRS. És un moment per reflexionar i sobretot agrair per tots els èxits, les lliçons apreses i els lligams que hem establert gràcies a ella.

Així, dons,aquest dia especial es converteix en una festa que transcendeix les fronteres dels nostres centres, connectant-nos amb les altres comunitats de la Fundació Sopeña arreu del país i del món. Tots ens unim en aquesta festa per celebrar i recordar amb afecte tot allò que ens uneix com familia Sopeña.

Gràcies a tots i totes per ser part d’aquesta jornada plena de significat i emoció. Continuem construint ponts d’afecte i d’aprenentatge, seguint sempre l’exemple de Dolores Rodríguez Sopeña.
Una abraçada afectuosa de l’equip de l’Escola Sopeña Barcelona.