Premis extraordinaris de Formació Professional

judit i carla 2024

Carla Portajero, alumna de Sopeña Barcelona, premiada en els Premis Extraordinaris de Formació Professional.

Els Premis Extraordinaris de Formació Professional representen un reconeixement notable del compromís, l’esforç i l’excel·lència dels estudiants en l’àmbit de l’FP. En la seva darrera edició, un total de 82 alumnes de tot Catalunya van ser distingits amb aquest honor pels seus resultats excepcionals durant el curs acadèmic 2022-2023.

Durant la cerimònia de lliurament dels premis, la consellera d’Educació, Anna Simó Castelló, va destacar la importància d’aquest reconeixement, ressaltant el nivell acadèmic i la dedicació dels estudiants guardonats. Va elogiar tant els èxits acadèmics com la seva capacitat de lideratge i l’esforç constant demostrat durant els seus estudis professionals.

Una de les premiades va ser la Carla Portajero Galván, estudiant del Cicle de Grau Superior de Documentació Sanitària del centre Sopeña Barcelona. La seva dedicació i excel·lència acadèmica han estat reconegudes tant a l’escola com pel jurat dels premis de formació professional a Catalunya.

 

Consellera Anna Simó

 

Els premis es van repartir en diverses categories de l’FP, des dels programes de formació i inserció fins als cicles formatius de grau mitjà i superior, així com els ensenyaments artístics i esportius professionals.

Per ser considerats per als premis, els estudiants havien de complir amb criteris com haver finalitzat els seus estudis de grau superior durant el període acadèmic establert i mantenir una excel·lència acadèmica amb una nota mitjana igual o superior a 8,5.

Els guardonats van rebre un certificat acreditatiu del Departament d’Educació, així com un reconeixement explícit en els seus expedients acadèmics, afegint un valor significatiu al seu perfil educatiu i professional. A més, tenen l’oportunitat de competir pel Premi Nacional, ampliant així les seves possibilitats de reconeixement a escala nacional.

Aquesta segona edició dels Premis Extraordinaris de Formació Professional reflecteix el compromís continu dels centres de formació amb l’excel·lència educativa i la promoció de l’FP com a opció valuosa en el món acadèmic i laboral.

Amb aquest reconeixement, es destaca el paper essencial dels centres d’educació professional com Sopeña Barcelona, que treballen diàriament per proporcionar una plataforma per al creixement personal i professional dels estudiants, preparant-los per a un futur brillant en diversos sectors de la societat.

Volem felicitar a tots els guardonats, especialment a la Carla Portajero, i reconèixer el seu esforç i dedicació. Sou una gran inspiració per a tots. ENHORABONA!